Troupe: Avem nevoie de sprijinul lor la fiecare joc

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu au reuşit a doua victorie consecutivă în acest an şi se pregătesc acum pentru o etapă intermediară în LNMB. Căpitanul echipei locale de baschet, Porter Troupe, le-a mulţumit fanilor pentru susţinerea de la meciul cu Rapid.

În faţa unui public numeros şi care a susţinut ca de fiecare dată echipa, Claudiu Alionescu a început partida cu Rapid cu următorul „5”: Porter Troupe, Kendarrius Hamilton, Carl Dylan, Malik Morgan şi Mihai Bădiţa.

Ca de obicei, căpitanul Porter Troupe a fost cel mai bun om al gorjenilor cu 19 puncte marcate, 7 recuperări şi 6 pase decisive.

Şi ceilalţi americani din lot dau semne că s-au integrat perfect şi au avut evoluţii bune.

O evoluţie foarte bună a avut şi Kendarrius Hamilton care a strâns 16p, 7 recuperări şi 4 asisturi. Şi Malik Morgan a ieşit în evidenţă cu 11p, 5 recuperări şi 2 pase decisive. De notat şi aportul decisiv la această victorie al lui Titus Nicoară, care a totalizat 8 puncte, 12 recuperări şi o pasă decisivă. „A fost extraordinar să câştigăm acest meci, acasă, în faţa fanilor noştri. Avem nevoie de sprijinul lor la fiecare joc. Ei ne dau putere”, a declarat imediat după meci, Porter Troupe, pentru site-ul CSM. Căpitanul le-a mulţumit suporterilor gorjeni pentru susţinere şi pentru că au venit în număr mare la meci.

Pentru formaţia gorjeană victoria cu Rapid a fost al doilea succes consecutiv din acest retur şi a-7-a victorie din actuala ediţie de campionat. În partida următoare gorjenii vor primi vizita celor de la Miercurea Ciuc, în etapa intermediară care are loc miercuri, 23 martie.

Vizualizări: 280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: