CSM Târgu Jiu, la a 13-a victorie consecutivă la handbal

CSM Târgu Jiu a înregistrat duminică a 13-a victorie consecutivă din actuala ediţie de campionat. Lider autoritar al seriei, CSM Târgu Jiu a trecut de HC Harghita, scor 37-17, la pauză 19-8, într-un meci care a contat pentru etapa a-17-a din Seria B a Diviziei A.

După succesul extrem de important de la Râmnicu Vâlcea, CSM Târgu Jiu a continuat duminică drumul către Liga Florilor cu un meci pe propriul teren. Liderul din Seria B a avut o misiune mult mai uşoară în această etapă, în care a jucat cu ultima clasată, HC Harghita, gruparea gorjeană fiind favorita certă a acestei întâlniri. Astfel, CSM Târgu Jiu şi-a trecut în cont o nouă victorie, după ce a trecut fără probleme de HC Harghita, scor 37-17.

Pentru echipa pregătită de Liviu Andrieş şi Andrei Enache a fost o bună repetiţie cu public înaintea mult aşteptatului meci cu Rapid Bucureşti, din Cupa României programat la mijlocul săptămânii.

Meciul cu Harghita a fost şi o bună oportunitate pentru antrenorul Liviu Andrieş de a rula tot lotul avut la dispoziţie, de a da minute unor jucătoare care au evoluat mai puţin în acest sezon sau care abia au revenit după accidentări.

Pentru CSM Târgu Jiu urmează meciul din optimile de finală ale Cupei României, pe teren propriu, cu Rapid Bucureşti. Meciul este programat pentru miercuri, 26 martie, de la ora 18.00. Apoi, CSM Târgu Jiu va sta în etapa 18-a, astfel că următorul meci în campionat va fi tot pe teren propriu, la începutul lunii aprilie, pe 3 aprilie, atunci când CSM Târgu Jiu va întâlni formaţia CNOPJ Baia Mare.

Vizualizări: 318

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: