Pandurii, calificată în play-off după meciul cu Jiul

Pandurii Târgu Jiu a remizat în deplasarea de la Petroşani, scor 0-0 cu Jiul, şi este matematic în play-off. Rămâne de văzut de pe ce loc va intra în această fază a întrecerii, pentru că gorjenii sunt acum pe locul trei dar pot pierde această poziţie săptămâna viitoare.

Pandurii a obţinut o calificare în play-off după egalul înregistrat pe terenul celor de la Jiul Petroşani dar s-a îndepărtat şi mai mult de a doua clasată, CSM Deva. Gorjenii aveau nevoie de o clasare pe locul doi pentru a spera în continuare la promovare, sau cât mai aproape de a doua echipă din clasament dar după cum a început acest an e greu de crezut că poate depăşi echipa din Deva în play-off. Suporterii s-au declarat şi ei nemulţumiţi e acest rezultat cu Jiul şi au numit calificarea obţinută ca fiind rușinoasă. „Calificare rușinoasă în play-off! Astăzi s-au văzut limitele...Să ai un șut pe poartă și ăla apatic.  Înțelegem că nu se poate mai mult, dar atitudinea unor jucători este jalnică. Nu uitați că ați jucat cu Ezeriș (1255 locuitori) sau Lupac ( 884 locuitori). Și nici cu ele nu aţi scos rezultate frumoase. Dacă nu am putut câștiga cu echipe care vin din localități / comune care sunt mai mici decât cartierul 8 Mai / 9 Mai ce pretenții să mai avem.   Păcat mulți jucători de football și puțini fotbaliști la echipa nostră!”, au scris fanii cu amărăciune după acest semieşec cu Jiul, chiar dacă echipa este deja calificată în play-off.

SERIA 7, rezultate etapa 17 / program

vineri, 18 martie 2022, ora 15:00

Progresul Ezeriş – CSM Deva  0-8

Dorel Zamfir (7 – autogol), Andrei Sulea (22), Florin Stelea (35 – penalty, 74), Bogdan Țoiu (40 – penalty),  Alexandru Avramovici (50),  Alexandru Vasilescu (66, 71)

ACS Viitorul Târgu Jiu 2 – Voinţa Lupac  0-3

Andrea Presley Săndescu (8 – penalty), Christian Popa (52), Demetris Cristodulo (81)

CSM Jiul Petroşani – Pandurii Târgu Jiu  0-0

sâmbătă, 19 martie 2022, ora 15:00

CSM Reșița – Gilortul Târgu Cărbuneşti

Viitorul Şimian – Aurul Brad

Vizualizări: 2,936

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: