Sunt pe locul 1, dar Liviu Andrieş nu e mulţumit

Antrenorul echipei feminine de handbal a CSM Târgu Jiu nu a fost foarte mulţumit după victoria din ultima etapă a elevelor sale. Liviu Andrieş nu a apreciat evoluţia elevelor sale în acest ultim meci în care Sabine Klimek s-a accidentat şi nu se ştie cât timp va lipsi.

CSM Târgu Jiu este încă neînvinsă în acest sezon şi a reuşit o victorie şi în ultima deplasare de la Vâlcea unde a avut un meci dificil. Gorjencele s-au impus mai greu în acest meci iar Liviu Andrieş s-a declarat nemulţumit de prestaţia jucătoarelor sale, deşi acestea nu au pierdut nici un meci.

”Sunt mulţumit doar de rezultat, pentru că sunt trei puncte în clasament cu care ne-am consolidat poziţia de lider în Seria B, dar în ceea ce priveşte jocul echipei nu prea sunt mulţumit. În ciuda rezultatului, am făcut un joc slab”, a spus antrenorul principal al CSM Târgu Jiu care are acum şi probleme de lot după accidentarea unei jucătoare de bază: „Din păcate, la acest meci, Sabine Klimek s-a accidentat şi nu pot spune acum care este problema. Va face investigaţiile necesare şi apoi vom vedea care este verdictul. Sperăm să nu fie ceva grav şi să revină cât se poate de repede”.

Iulia Andrei a reuşit să înscrie opt goluri în poarta gazdelor din Râmnicu Vâlcea şi a contribuit decisiv la victoria echipei din Târgu Jiu. Ultimul gol marcat de Iulia Andrei a fost şi golul cu numărul 400 marcat de CSM Târgu Jiu în acest campionat.

Vizualizări: 234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: