Eugen Trică, fericit că a evitat Grupa A de play-out

Ultimul meci din sezonul regulat al celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu a avut o miză imensă pentru echipa lui Eugen Trică. Antrenorul s-a declarat extrem de fericit după ce a reuşit să obţină o victorie la limită, din penalty acordat pe final de meci, pentru că astfel echipa sa a evitat Grupa A unde lupta pentru evitarea retrogradării e mai dificilă.

După victoria obţinută greu în meciul din ultima etapă a sezonului regulat de ACS Viitorul Târgu Jiu, scor 1-0 în faţa nou-promovatei CS Comunal Șelimbăr, antrenorul Eugen Trică nu şi-a ascuns bucuria că a evitat Grupa A de la retrogradare.

„Mă aşteptam la o partidă dificilă. Miza acestui meci era Grupa B. Toată lumea voia să fugă de Grupa A şi ne trebuia doar o victorie pentru nu a merge acolo”, a explicat Trică după meciul câştigat greu, din penalty, cu echipa căreia i-a luat practic locul din Grupa B, tehnicianul recunoscând că avea emoţii pentru salvarea de la retrogradare în grupa A: „Acolo sunt echipe cu influenţă, iar distanţa între ele este de două-trei puncte, deci sunt foarte fericit după această victorie. N-am făcut o partidă foarte spectaculoasă, dar îi felicit pe băieţi pentru atitudinea pe care au avut-o şi dorinţa mare de victorie. Prefer, mai ales că a fost o partidă cu miză, să câştigăm şi cu 1-0, pentru a avea linişte pentru partidele care urmează”.

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a clasat pe locul 13, cu 24 puncte, după încheierea sezonului regulat iar la repartizarea pe grupe a echipelor de la retrogradare a fost repartizată în Grupa B din play-out, alături de FC Buzău (32 puncte), Unirea Dej (28), Ripensia Timișoara (25), FC Brașov (14), Unirea Constanța (11) și Astra (-1).

În timp ce Astra este ca și retrogradată, Unirea Constanța și FC Brașov  se vor lupta pentru locul de baraj, cu ocupanta locului 5 din Grupa A în timp ce echipa lui Trică nu va avea probabil nici o miză în acest sezon.

Vizualizări: 858

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: