A doua victorie consecutivă pentru junioarele 3 de la CSM Târgu Jiu

Echipa de handbal feminin junioare 3 a CSM Târgu Jiu a trecut într-un meci din etapa a-II-a din Grupele Speranţă de HCM Craiova, scor 28-21. Formaţia pregătită de Radu Costel a înregistrat astfel a doua victorie consecutivă din Grupa Speranţă 3 şi rămâne liderul seriei.

Susţinute din tribună de un public inimos, tinerele handbaliste de la CSM Târgu Jiu au fost mai bune în meciul cu echipa din Bănie. Deşi cu absenţe în lot, dar şi cu ceva probleme medicale la nivelul lotului, elevele lui Radu Costel s-au mobilizat exemplar şi au câştigat meciul cu echipa din Bănie. Gorjencele au făcut foarte bine atât pe faza de apărare, cât şi faza de atac, acolo unde Alesia Cismaşu a fost de neoprit.

A fost un meci greu, dar controlat în mare parte de handbalistele de la Târgu Jiu, puţine fiind momentele în care echipa oaspete a fost la conducere pe tabela de marcaj.

Momentele dificile au fost depăşite cu bine de tinerele handbaliste ale CSM Târgu Jiu, care au găsit de fiecare dată resursele necesare de a reveni pe tabela de marcaj. Gorjencele s-au impus în toate cele trei reprize ale confruntării: 9-5, 9-7, 10-9.

Radu Costel şi-a felicitat jucătoarele pentru victoria obţinută în acest meci dificil. „Un joc foarte dificil, aşa cum mă aşteptam după fuziunea HCM Craiova cu FEFS Craiova. Un meci extrem de greu de abordat, dacă ţinem cont că acum ne apasă şi obiectivul final. Se simte din plin încărcătura emoţională iar meciurile, la acest nivel, sunt câştigate de echipele care greşesc mai puţin. Atitudinea de astăzi, din teren dar şi de pe banca de rezerve, a arătat că putem fi o echipă puternică. Felicit întreaga echipă, dar nu uit să mulţumesc susţinătorilor noştri pe care-i vreau în tribună la fiecare confruntare pe care o vom avea în Sala Sporturilor”, a spus pentru CSM Târgu Jiu antrenorul Radu Costel.

Etapa viitoare echipa de junioare 3 a  CSM Târgu Jiu se va deplasa în Ardeal, pentru meciul din etapa 3, cu CSS Sibiu.

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: