Consultații gratuite la Ambulatoriul din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

În Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu pacienții pot beneficia de consulturi gratuite, în baza unui bilet de trimitere emis de medicul de familie. Una dintre specialitățile în care sunt oferite consultații gratuite este medicina internă.  

La Cabinetul de Medicină Internă își desfășoară activitatea medici specialiști și medici primari cu experiență, profesioniști care vă vor oferi îndrumare atentă și tratamente personalizate pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de sănătate!

În cazul în care pacientul nu știe cărui medic să se adreseze, atunci ar fi recomandat să înceapă cu un consult la medicul internist. Prin consultul oferit de medicul internist, pacientul evită excesul de consulturi medicale care pot să nu fie necesare. 

În cazul în care aveți simptome vagi sau neclare, cum ar fi: febra, oboseala, scăderea în greutate, lipsa poftei de mâncare, starea generală proastă, astenie, dureri abdominale, dureri în regiunea lombară etc este util un control inițial la un specialist de medicină internă.

Internistul efectuează consultația iniţială, prescrie tratament, și în cazul în care pacientul necesită investigații suplimentare, îl trimite la specialistul corespunzător (de exemplu s-a diagnosticat diabet zaharat – pacientul este îndrumat către medicul diabetolog, pentru suspiciune de cancer – pacientul este trimis la chirurg și oncolog etc.).

Medicii noștri spun că medicina internă este mai mult decât specialitatea care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul unor boli, este, de fapt, specialitatea care integrează cazuri complexe cu afectarea mai multor organe și stabilește conduita ulterioară pentru cei cu multiple patologii.

Pacienții care doresc să se programeze la o consultație medicală la Cabinetul de Medicină Internă din Ambulatoriul Integrat trebuie să sune la numărul de telefon 0741151346 sau să vină în policlinică și să discute cu registratorul medical care le va face programare, în limita locurilor disponibile. 

Vizualizări: 522

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: