Fost primar din Gorj, regretat de actualul edil: O să-i fiu consilier personal onorific

Situație mai puțin obișnuită într-o comună din Gorj, acolo unde actualul primar a ajuns să-l regrete pe fostul edil pe care l-a înlocuit în funcție în urmă cu patru ani. Se întâmplă în comuna Schela, unde primarul este supărat că predecesorul său nu a intrat în Consiliul Local, ca să-l poată propune pentru postul de viceprimar.

Gabriel Deteșan, primarul comunei Schela, a fost ales pentru un nou mandat, însă reușita sa este umbrită de o urmă de tristețe. Îi pare rău că fostul primar, Aristide Șerbănescu, nu a mai intrat în Consiliul Local pentru că voia să îi fie viceprimar.

"Vreau să vă spun că eu l-am votat de când am avut acest drept și până am candidat și eu la primărie. A făcut multe lucruri bune pentru comuna Schela. Eu voiam să rămână alături de mine încă de acum patru ani, dar nu a dorit. A rămas doar consilier local. Acum a candidat de la PUSL pentru funcția de primar însă nu a reușit să intre în Consiliul Local și regret din tot sufletul. Era viceprimarul meu în noul mandat.", a spus primarul din comuna Schela, Gabriel Deteșan.

Actual primar recunoaște că a avut multe de învățat de la predecesorul său și chiar a fost ajutat de acesta să câștige alegerile din acest an.

"M-a ajutat enorm când am ajuns la primarie. Mi-a dat sfaturi și mi-a spus multe secrete ale administrației publice locale. Acum m-a susținut la alegeri și chiar m-a ajutat să câștig. Voiam din suflet să îl retrag în glorie din fruntea comunei pentru că merită din plin", a spus primarul Gabriel Deteșan.

Fostul edil nu regretă că a pierdut alegerile pentru că a vrut doar să plătească niste polițe Partidului Social Democrat, din cauza căruia a pierdut alegerile în urmă cu patru ani. Cât despre actualul primar, Aristide Șerbănescu susține că îi va fi alaturi ca și "consilier personal onorific".

"Eu am pierdut alegerile în urmă cu patru ani din cauza lui Weber pentru că i-am dat lacul de la Sâmbotin și oamenii m-au taxat pentru asta. Am candidat acum ca să stric niște jocuri politice și să îi arăt lui Weber cum sta treaba. Eu o să mă duc la primărie să stau de vorbă cu primarul și o să mă ofer să fiu consilierul lui personal, dar fără bani, consilier personal onorific și o să-l ajut în continuare", a declarat Aristide Șerbănescu.

Aristide Șerbănescu are 77 de ani și a candidat la alegerile locale din iunie din partea PUSL.

Vizualizări: 1,599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: