A fost prins bărbatul care și-a înjunghiat soția

În urma activităților de căutare, bărbatul de 49 de ani, din orașul Turceni, pe numele căruia Tribunalul Gorj a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, a fost identificat pe raza orașului Turceni, de către polițiști din cadrul Poliției Orașului Turceni și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

În fapt, bărbatul identificat ca L.D.F., și-a înjunghiat soția pe fondul geloziei și al consumului de alcool. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, agresiunea s-a produs pe 22 septembrie, în jurul orei 20:00, când inculpatul a atacat-o pe soția sa, L.I.R., lovind-o cu un cuțit în zona lombară stângă.

Victima a suferit răni grave care necesită 25-30 de zile de îngrijiri medicale, fiind în pericol de moarte. Conform concluziilor preliminare ale Serviciului Medico-Legal Gorj, rana provocată avea o adâncime de 10 centimetri și prezenta două ramificații în formă de "Y", ceea ce indică intensitatea cu care agresorul a acționat. Lovitura a pus în pericol viața femeii, afectând plămânul stâng și necesitând o intervenție chirurgicală de urgență.

„Lovitura a fost aplicată cu intensitate deosebită, cu un obiect tăietor înțepător, apt să producă moartea, interesând zone vitale, respectiv regiunea toraco-abdominală stângă intercostală”, se precizează în comunicatul oficial.

Pe baza probelor strânse, inclusiv raportul medico-legal, Tribunalul Gorj a emis un mandat de arestare preventivă pentru L.D.F. pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Cercetările continuă pentru stabilirea adevărului și tragerea la răspundere a persoanelor implicate.

Vizualizări: 681

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: