Un bărbat din Gorj și-a înjunghiat soția pe fondul geloziei

Un incident grav a avut loc în seara zilei de 22 septembrie 2024, în satul Strâmba-Jiu, orașul Turceni, județul Gorj, unde un bărbat, identificat ca L.D.F., și-a înjunghiat soția pe fondul geloziei și al consumului de alcool. Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, agresiunea s-a produs în jurul orei 20:00, când inculpatul a atacat-o pe soția sa, L.I.R., lovind-o cu un cuțit în zona lombară stângă.

Victima a suferit răni grave care necesită 25-30 de zile de îngrijiri medicale, fiind în pericol de moarte. Conform concluziilor preliminare ale Serviciului Medico-Legal Gorj, rana provocată avea o adâncime de 10 centimetri și prezenta două ramificații în formă de "Y", ceea ce indică intensitatea cu care agresorul a acționat. Lovitura a pus în pericol viața femeii, afectând plămânul stâng și necesitând o intervenție chirurgicală de urgență.

„Lovitura a fost aplicată cu intensitate deosebită, cu un obiect tăietor înțepător, apt să producă moartea, interesând zone vitale, respectiv regiunea toraco-abdominală stângă intercostală”, se precizează în comunicatul oficial.

Pe baza probelor strânse, inclusiv raportul medico-legal, Tribunalul Gorj a emis un mandat de arestare preventivă pentru L.D.F. pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Cercetările continuă pentru stabilirea adevărului și tragerea la răspundere a persoanelor implicate.

Parchetul a reamintit că, pe parcursul procesului penal, inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție și de toate drepturile prevăzute de lege.

Vizualizări: 1,411

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: