Prins cu băuturi furate

Un bărbat din Târgu Jiu a fost trimis în judecată pentru trei infracțiuni de furt calificat. De fiecare dată a furat băuturi alcoolice din marketuri din Târgu Jiu, fiind surprins de camerele de supraveghere.

O dată a fost surprins chiar de agenții de pază ai unui magazin, iar suspectul a căzut atunci și a spart sticlele pe care le avea ascunse sub geacă.

"În aceeaşi manieră, inculpatul a ascuns a doua sticlă de alcool sub articolele de vestimentaţie, respectiv geaca pe care o purta şi s-a îndreptat către ieşirea din magazin. După ce a trecut de casa de marcat şi înainte de a părăsi definitiv incinta magazinului, inculpatul a fost prins în flagrant de către angajaţii magazinului, iar cele două sticle de alcool sustrase au fost sparte din greşeală în momentul în care acesta a alunecat. Inculpatul a fost preluat de către lucrătorii din cadrul Poliţiei municipiului Tg-Jiu, fiind condus la sediu în vederea stabilirii împrejurărilor concrete de săvârşire a faptei. Fiind audiat, a recunoscut integral comiterea faptei în modalitatea descrisă anterior, fiind întocmit proces-verbal în acest sens", se arată în documentul de la instanță.

Procesul va fi judecat la Judecătoria Târgu Jiu.

Vizualizări: 516

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: