Amenințări într-un bar din Târgu Jiu

Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu a fost sesizați de un lucrător din dispeceratul unei firme de pază cu privire la faptul că o persoană amenință personalul unui local public din municipiu.  

La fața locului au fost direcționați patru polițiști de ordine publică, ocazie cu care a fost identificat un tânăr de 22 de ani, din comuna Drăguțești, care a declarat faptul că în jurul orei 03.00, în timp ce se afla în interiorul barului, în afara orelor de program, a fost amenințat cu acte de violență de natură a-i provoca o stare de temere, de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care please din incinta localului.

Persoanei vătămate i-au fost aduse la cunoștință prevederile legii, ocazie cu care nu a dorit parcurgerea formularului de evaluare a riscului și s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu, fiindu-i înmânată o cerere pentru a se adresa instanței de judecată.

Totodată, la fața locului a fost identificată o femeie de 44 de ani, din localitate, care a precizat faptul că, în împrejurările precizate, bărbatul de 34 de ani a încălcat ordinul de protecție emis împotriva sa de Judecătoria Târgu Jiu pentru o perioadă de 6 luni, începând cu data de 17.09.2024, deoarece s-a apropiat de aceasta la o distanță mai mică de 100 de metri. 

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de amenințare și nerespectarea obligațiilor impuse de instanța de judecată prin ordin de protecție.

Ulterior, în cursul zilei de 19 septembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului Ordine Publică Târgu Jiu, l-au depistat pe bărbatul de 34 de ani, într-un parc de pe strada 9 Mai din localitate, acesta fiind condus la sediul poliției. 

În continuarea cercetărilor polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Târgu Jiu, au luat măsura preventivă a reținerii celui în cauză, pe bază de ordonanță pe o perioadă de 24 ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Gorj.

Vizualizări: 561

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: