Licitație publică la Târgu Jiu: Bunurile a patru firme din Gorj scoase la vânzare

Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Gorj organizează săptămâna viitoare o licitație publică pentru vânzarea bunurilor aparținând a patru societăți comerciale din județ, care nu și-au achitat datoriile către bugetul de stat. Licitația va avea loc marți, 24 septembrie 2024, la ora 11:00, la sediul AJFP din Târgu Jiu.

Printre bunurile scoase la vânzare se numără echipamente industriale, mașini și utilaje. De exemplu, o firmă cu sediul pe Calea Eroilor din Târgu Jiu pune la licitație o mașină automată de sudare, la un preț redus, de 39.317 lei, exclusiv TVA, fiind a patra încercare de vânzare. O altă societate din Polata scoate la vânzare o mașină universală pentru tâmplărie, la prețul de pornire de 3.000 lei.

De asemenea, o firmă din sectorul brutărie-patiserie din Rovinari oferă mai multe echipamente, printre care cuptoare electrice, malaxoare, frigidere și alte utilaje, cu prețuri ce variază între 361 lei pentru un cântar electronic și 18.388 lei pentru un cuptor de patiserie.

Ultima societate inclusă în procedura de licitație scoate la vânzare echipamente de construcții, precum o betonieră, un buldoexcavator și un excavator, la prețuri începând de la 1.605 lei și până la 67.575 lei, exclusiv TVA.

Cei interesați să participe la licitație trebuie să depună o ofertă și o garanție de 10% din prețul de pornire cu cel puțin o zi înainte de eveniment. Aceștia trebuie să prezinte și documente precum dovada plății taxei de participare, actele de identitate și alte documente necesare, conform anunțului publicat de Agenția Națională de Administrare Fiscală.

Vizualizări: 821

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: