A murit un fost consilier județean

Fostul consilier județean gorjean, Nicolae Cilibiu, a murit astăzi, ca urmare a unei afecțiuni cardiace. Acesta a lucrat în Complexul Energetic Oltenia.

„Astazi, duminica, 22.09.2024, s-a stins prematur din viata, în urma unor repetate complicatii cardiace, cu spitalizari la Timișoara și Craiova, nepotul nostru drag, inginerul Nicolae D. Cilibiu (15.10.1955- 22.09.2024), născut în Boncea Timișenilor, judetul Gorj. În viața activă a fost inginer la Complexul Energetic Oltenia și director al Carierei Tismana (până la pensionare). Dumnezeu să te odihnească în pace, dragul nostru! Te-ai alăturat, mult prea devreme, părinților tăi Dumitru (Mitica) și Domnica, și nepotului preot Florin, decedat la doar 23 ani întru-n groaznic accident. Să-ți fie luminos drumul spre stele!

Condoleanțe familiei îndoliate și putere să treacă peste această cumplită, neașteptată și nemăsurat de dureroasă pierdere! La ora actuala nu se cunosc amanunte legate de funerarii! În urmatoarele ore sperăm ca ele să fie cunoscute la familia si rudele din Corneștii Gorjului”, a transmis un apropiat al familiei.

Vizualizări: 1,926

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: