Apelul unei primării din Gorj după inundațiile devastatoare din est

Primăria Polovragi lansează un apel umanitar și strânge ajutoare ce vor ajunge la sinistrații din estul țării, lovit crunt de inundații devastatoare. Gorjenii care își doresc să sprijine familiile greu încercate de soartă pot oferi mâncare, haine sau bani. Ajutoarele vor fi strânse la sediul primăriei.

Peste 20 de mii de oameni au rămas sub cerul liber după inundațiile din estul țării.

„Împreună, putem aduce o rază de speranță în viețile acestor oameni greu încercați. ADLPC Polovragi și Primăria Polovragi organizează o strângere de ajutoare pentru a veni în sprijinul lor.

Ne puteți ajuta donând: Haine: în special haine groase, încălțăminte și lenjerii de pat, pături; Alimente neperisabile: conserve (de carne, pește, legume), orez, paste, făină, zahăr, ulei, fasole uscată, biscuiți, apă; Rechizite pentru copii: caiete, creioane, pixuri, ghiozdane, culori, penare și alte materiale școlare; Produse de igienă: săpun, șampoane, pastă de dinți, scutece pentru copii; Bani: orice sumă este binevenită și va face diferența în refacerea vieților celor afectați. Orice ajutor, oricât de mic, poate aduce o schimbare uriașă pentru cei aflați în suferință. Punctul de colectare va fi organizat la Primăria Polovragi, iar donațiile sunt așteptate zilnic între orele 09:00 - 15:00”, este apelul făcut de autoritățile din Polovragi.

Vizualizări: 563

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: