Clădire nouă lăsată în paragină de peste un deceniu. Primăria încercă să intre în posesia ei

O clădire construită în urmă cu aproximativ 15 ani în centrul comunei Schela a fost abandonată și se degradează de la un an la altul sub privirile neputincioase ale autorităților locale. Primăria încercă să afle de cine este administrată deoarece ar vrea să o preia.

Informații despre această clădire sunt puține și destul de vagi, însă un lucru este cert, imobilul din centrul comunei trebuie salvat pentru că trecerea anilor și-a pus amprenta asupra lui.


"Nu știm decât că este făcută prin programul "Natura 2000" de către Camera de Comerț Româno-Japoneză. Construcția s-a finalizat undeva în 2010 dar nu a fost folosită cam de atunci. Din ce am înțeles s-au făcut câteva evenimente la începutul și s-a pus lacătul pe ea.  Acum este în paragină și se degradează de la un an la altul. Terenul de sub ea este al primăriei și eu as vrea să întru in posesia ei dar nici nu știu de unde să încep, cu cine sa iau legătura. Mi-aș fi dorit să mut primăria acolo că este chiar in centrul comunei dar nu știu cum să intru în posesia ei. Ar trebui să fie pusă în valoarea pentru că este o construcție frumoasă și e păcat să se distrugă de tot", a declarat primarul din comuna Schela, Gabriel Deteșan.


Autoritățile locale din comuna Schela susțin și că proprietarii clădirii abandonate nu au plătit niciodată impozit. Mai mult decât atât, primarul din Schela are informații cum că ar mai exista construcții că aceasta în județul Gorj.

Vizualizări: 2,793

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: