Traseul JIU RUN, publicat oficial. Aleargă pentru o cauză!

Traseul JIU RUN a fost aprobat oficial. Toţi participanţii sunt aşteptaţi sâmbătă, de la ora 10:00, pe Insuliţa din Târgu Jiu.

CUMPĂRĂ BILET și contribuie la crearea primului forum de discuții pentru tineri, pe teme de sănătate mintală. 

Traseu:

•    Start: Insulița de pe Jiu (Heliport)
Parcul Insuliței
Cula de pe Dig
Ieșire pe aleea din fața Poarții Sărutului
Traversare spre Calea Eroilor
Calea Eroilor- Carrefour
Stângă Carrefour- DM
Întoarcere- Teatru
Strada Victoriei 
•    Finish: Piața Prefecturii

JIU RUN 2024 este un cros de 3 km organizat de Asociația Media Coloana în colaborare cu ziarul Pandurul și Firesc Media Agency. Evenimentul își propune să promoveze un stil de viață sănătos și să aducă comunitatea împreună pentru o cauză foarte importantă.

Scopul principal al crosului este de a strânge fonduri pentru crearea unei platforme educaționale dedicată sănătății mintale a tinerilor din Gorj. Această inițiativă vine în contextul unei nevoi tot mai mari de sprijin și resurse accesibile pentru tinerii care se confruntă cu provocările vieții de zi cu zi.

„Ne dorim ca JIU RUN 2024 să fie mai mult decât un simplu eveniment sportiv. Cu banii strânși ne propunem să construim o platformă unde să dăm voce tinerilor și să îi încurajăm să vorbească deschis despre problemele lor, într-un cadru sigur și accesibil, înconjurat de profesioniști”, au declarat organizatorii evenimentului.

Sunt alături de proiect și agenția Decathlon, Domina Imobiliare, Medlife Târgu Jiu, Ricy Gym, Noarim Group SRL, Events by Lucian Budulan. 

Crosul va începe la ora 10:00, în Târgu Jiu. Participanții vor avea ocazia să se bucure de mișcare în aer liber și să își testeze limitele, totul în sprijinul unei cauze importante pentru comunitatea locală.

Bilete disponibile aici: https://m.iabilet.ro/bilete-jiu-run-2024-101010/

Vizualizări: 657

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: