Andrieș: „Emoțiile și calitatea adversarilor ne-au copleșit!”

Antrenorul Liviu Andrieș a concluzionat că emoțiile jucătoarelor sale dar și valoarea adversarelor de la Sola ar putea fi motivele pentru care s-a pierdut al patrulea meci din Grupa D a Cupei EHF. CSM Târgu Jiu a pierdut sâmbătă partida disputată contra norvegiencelor de la Sola HK, scor 21-31, la pauză 9-18. 

Meciul a contat pentru etapa a 4-a din Grupa D EHF European League Woman, sezonul 2023-2024. 

Într-o atmosferă de meci european și cu un public alături de echipă, handbalistele lui Liviu Andrieș au intrat bine în meci. Spre bucuria spectatorilor prezenți, startul partidei le-a găsit pe handbalistele lui Liviu Andrieș în atac, care și-au învățat lecția după debutul slab din Norvegia.  Din păcate victoria a fost a norvegiencelor , scor final 21-31, iar antrenorul Liviu Andrieș a explicat unde s-a făcut diferența în acest meci și le-a cerut suporterilor gorjeni să fie îngăduitori cu echipa sa, care a reușit într-un timp foarte scurt să ajungă la performanța de a juca în grupele unei competiții europene. 

”Știam ce competiție este, știam ce adversari avem. Din păcate, probabil că emoțiile și calitatea adversarilor din această grupă ne-au copleșit și ne-au făcut să avem această diferență. Sper ca lumea să ne înțeleagă, să nu ne facă o analiză prea drastică, pentru că până la urmă este o mare performanță că am ajuns aici”, a declarat la conferința de presă, antrenorul Liviu Andrieș.

Andrieș speră ca fetele sale să treacă repede peste acest impas, pentru că urmează o confruntare extrem de importantă în Liga Florilor, cu Știința București, partidă care va avea loc miercuri, 7 februarie, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. 

Galerie foto


Vizualizări: 513

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: