Adrian Roșu l-a înlocuit pe Kfresimir Basic pe banca CSM Târgu Jiu!

CSM Târgu Jiu a reușit să se impună în cel de-al doilea meci pe care echipa din Târgu Jiu l-a disputat pe teren propriu cu Laguna București. Pe banca echipei din Târgu Jiu nu a mai luat loc antrenorul croat Kresimir Basic precum la meciul anterior, acesta fiind înlocuit de antrenorul echipei satelit, Adrian Roșu.

Adrian Roșu, șeful secției de baschet a clubului din Târgu Jiu și antrenor al echipei satelit care evoluează în Liga 1, a fost cel care a condus echipa CSM Târgu Jiu, cea care evoluează în LNBM. Acesta l-a înlocuit pe antrenorul croat Kresimir Basic, cel care s-a aflat pe banca echipei la meciul anterior de sâmbătă, din seria de jocuri cu Laguna. Clubul din Târgu Jiu nu a anunțat deocamdată despărțirea de antrenorul croat dar, se pare că acesta ar fi fost dat afară de conducerea clubului după evoluțiile sub așteptări ale primei echipe din ultima perioadă.

Cert este că echipa a reușit să se impună în cel de-al doilea meci din serie cu Laguna București, scor 106-93.

Astfel, CSM Târgu Jiu a egalat situația la general în seria cu Laguna București, pentru locurile 17-18 din Liga Națională de Baschet Masculin.

Vizualizări: 705

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: