ACS Viitorul, exemplu de la amatorii de la TVS Steinbach

ACS Viitorul Târgu Jiu a primit un exemplu de comunicare la clubul de amatori de la TVS Steinbach cu care a jucat un amical în week-end-ul trecut. Chiar şi CSM Deva, din Liga 3, le-a oferit o lecţie de comunicare, ambele echipe fiind foşti adversari în meciurile amicale pentru fomaţia de Liga 2.

Dacă pe pagina oficială de Facebook a clubului ACS Viitorul Târgu Jiu nu s-a amintit nimic despre ultimul joc amical, pe cea neoficială, pe care scrie că este a fanilor, apare doar scorul amicalului cu nemții, fără a fi prezentată echipa utilizată de antrenorul Eugen Trică sau programul amicalelor următoare, după cum a constatat site-ul de specialitate, liga2.ro.

Dar nemții de la TVS Steinbach, chiar dacă joacă într-o ligă regională de amatori, au prezentat pe larg detalii despre partida amicală cu echipa lui Trică, fotografii şi chiar au transmis în direct meciul pe pagina de facebook.

Scorul partidei amicale a fost 4-0 pentru formaţia de amatori din Germania care, precum echipele de primă ligă, a prezentat şi formula de joc de la meci. În schimb ACS Viitorul Târgu Jiu n-a anunțat nici măcar lotul cu care a făcut deplasarea în Turcia, noile achiziții sau plecările de la echipă fiind anunţate de liga2.ro, din alte surse, după ce echipa a reziliat contractele cu mai mulţi jucători.

De altfel, chiar și Eugen Trică a fost anunțat drept noul și vechiul antrenor al echipei, chiar la plecarea în Turcia, după ce tehnicianul a acordat un interviu, în aeroport, pentru DigiSport, în care vorbea de fapt despre fosta sa echipă la care a evoluat ca mijlocaș, FCSB, înaintea derby-ul cu Dinamo, dar nu spunea nici un cuvânt despre echipa pe care o antrenează. „Lipsa de informații despre echipă e un afront adus, în primul rând, propriilor fani, fie ei și puțini, după ce la meciurile oficiale asistă vreo 100 de spectatori, însă acest lucru nu pare deloc să-l afecteze pe Nicolae Sarcină, finanțatorul clubului. Noroc că liga2.ro, în ciuda lipsei de comunicare a reprezentanților clubului, îi mai ține la curent cu evenimentele din cadrul echipei aflate pe locul 15 în Ligii 2, cu 20 de puncte după 16 etape”, a mai scris sursa citată.

ACS Viitorul Târgu Jiu încheie în aceste zile stagiul de pregătire de la Side fără să fi anunţat oficial măcar rezultatul celor trei meciuri amicale disputate, dacă nu cumva a mai jucat vreunul între timp.

Vizualizări: 813

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: