Alionescu este antrenor principal la CSM Târgu Jiu

Baschetbaliștii echipei CSM Târgu Jiu se deplasează la finalul săptămânii în Banat, pentru o nouă confruntare în Liga Națională. Înaintea cestui meci, Claudiu Alionescu a revenit ca antrenor principal pe banca echipei gorjene, după plecarea lui Jordanco Davitkov.

CSM Târgu Jiu se va deplasa pe Bega pentru duelul cu SCM OHMA Timișoara.  Duelul de la Timișoara se anunță unul destul de dificil pentru gruparea gorjeană.

Ambele echipe au operat modificări la nivelul lotului, iar Claudiu Alionescu, care a preluat ca principal banca tehnică a formației din Târgu Jiu, la începutul săptămânii, a prefațat, pe scurt, confruntarea de pe Bega.

Pentru a răpune „Leii din Banat”, jucătorii săi trebuie sa facă un meci cu cât mai puține greșeli, atât ofensiv, dar mai ales în plan defensiv, pentru că Timișoara are o circulație foarte rapidă a mingii și are un joc de echipă bine pus la punct.

„Ne așteaptă un meci care se anunță extrem de dificil. Timișoara este o echipă bine sudată, cu un joc colectiv foarte bun, care plimbă mult mingea în atac și care are o apărare foarte agresivă. Au făcut și unele modificări în lot, de fapt e vorba de revenirea lui Brown, dar și readucerea în România a lui Talton. În ceea ce ne privește pe noi, îmi doresc în primul rând ca echipa să lupte din primul minut și până la fluierul final. Trebuie să jucăm cât mai colectiv și toată lumea să fie focusată atât pe faza de atac, cât și pe faza defensivă, pentru că trebuie să facem o apărare cât mai exactă. Mizez și pe o schimbare de atitudine față de ultimul meci și după schimbarea antrenorului, dar în final vrem să ne îmbunătățim jocul”, a declarat Claudiu Alionescu, pentru site-ul oficial al CSM Târgu Jiu.

Sala „Constantin Jude” din Timişoara va găzdui partida de sâmbătă, 12 februarie, cu începere de la ora 18.00, meci care contează pentru etapa a-20-a din LNBM.

Vizualizări: 334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: