Jiul Rovinari a remizat în amicalul cu CSO Filiaşi

Jiul Rovinari a început devreme pregătirea noului sezon şi, după amicalul cu Pandurii, a programat încă un joc de verificare. Rovinărenii au primit miercuri vizita echipei din Filiaşi într-un amical ce s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Jiul Rovinari a susţinut cel de-al doilea meci amical din perioada de iarnă, întâlnind tot o formaţie de Liga 3, CSO Filiaşi. La fel ca şi echipa din Rovinari, formaţia din eşalonul trei a susţinut  tot al doilea amical din perioada de pregătire din această iarnă. Dacă în primul test elevii lui Victor Naicu au dispus cu 5-0 de grupa de juniori născuţi în 2006 a CSS Craiova, de data aceasta au remizat, scor 1-1, cu Jiul Rovinari. Meciul s-a disputat pe terenul sintetic al ocupantei locului 5 din Liga 4 Gorj. După meci, antrenorul celor de la Filiaşi, Victor Naicu, a precizat că jocul amical a fost un antrenament bun pentru echipa sa. „Am rulat tot lotul şi pot să spun că a fost un antrenament bun. Încă suntem în căutări. Se cunoaşte lipsa jucătorilor care au plecat, dar încercăm să învăţăm să jucăm şi fără ei. Mizăm pe alţi jucători şi încercăm să facem lucrurile cât mai bine“, a declarat Victor Naicu, pentru GdS.

Următorul meci de verificare al CSO Filiaşi va avea loc tot în Gorj, sâmbătă, de la ora 12.00, la Târgu Jiu, cu Pandurii.

Vizualizări: 514

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: