Găman: Sunt foarte mulţumit de aportul tuturor jucătorilor

Antrenorul principal al echipei Pandurii, Mario Găman, este forţat de împrejurări să meargă mai departe în campionat cu acelaşi lot pe care l-a găsit la Târgu Jiu la preluarea echipei. Pandurii nu poate face transferuri sau legitimări de jucători şi lotul folosit în amicale este cam acelaşi de când a început perioada de pregătire.

Pandurii s-a descurcat destul de bine până acum în meciurile amicale, beneficiind de acelaşi lot cu care încheia anul trecut, completat cu o serie de juniori ai clubului. Echipa a ajuns acum la trei victorii în perioada de pregătire, e adevărat cu adversari inferiori, cel puţin din punct de vedere al clasamentelor, dar au început să apară deja probleme medicale. „Sunt foarte mulţumit de aportul tuturor, chiar dacă astăzi ne-au lipsit doi jucători foarte importanţi pentru grupul nostru şi pentru ceea ce vrem noi să construim, şi mă refer la Marian Pleşacă şi Mensah, doi jucători exponenţiali pentru noi. Dar toţi băieţii, ţinând cont de faptul că suntem în perioada de cantonament, cu două antrenamente zilnic, s-au ridicat la nivelul aşteptărilor şi la ceea ce ne dorim noi de la ei”, a spus Mario Găman după meci, acesta precizând că speră la recuperarea unor jucători pentru următorul amical: „Sper ca sâmbătă să revină jucătorii accidentaţi, dar Mensah nu cred că va reveni rapid. Pe Marian Pleaşcă sper să îl avem sâmbătă la amicalul cu CSO Filiaşi. Dar vom vedea şi după antrenamentele pe care le vom avea, premergătoare meciului cu CSO Filiaşi. Pentru că încă suntem într-un proces de asimilare, dimineaţa este un antrenament fizic iar seara facem o alternanţă între sala de forţă şi tehnico-tactic”.

Pandurii a început amicalul cu Gilortul în formula: Iovicin – Truşescu (min.20 Savu), Alberto Suently, Gomes, Afrim, Eric de Las Heras, Petre,  Rasoveanu, Habet, Mihai Stancu (min.25 Sean Aerts), Bebeto Lupuleţ, în partea a doua a jocului fiind trimişi pe teren şi ceilalţi jucători disponibili din lot dar şi patru dintre juniorii clubului.

Vizualizări: 514

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: