Angel Ciutică a semnat cu Gilortul Cărbuneşti

Gilortul Cărbuneşti a mai perfectat un transfer chiar înaintea jocului amical de miercuri cu Pandurii. Gorjenii de la Cărbuneşti au început de câteva zile o campanie de noi achiziţii, ajungând miercuri la cel de-al patrulea transfer al ultimei săptămâni.

Ultimul transfer perfectat de Gilortul a fost cel al lui Angel Ciutică, jucător care a debutat deja în amicalul contra celor de la Pandurii, la fel ca şi ceilalţi doi fotbalişti transferaţi în ultimele zile, Dogaru şi Boboc.

„Angel Ciutică a semnat un contract cu Gilortul valabil până la finalul acestui sezon. Jucătorul craiovean va împlini peste două zile 22 de ani. Este unul dintre cei mai valoroși jucători craioveni din generația sa. Angel Ciutică poate juca atât mijlocaș central, cât și mijlocaș de bandă stânga/dreapta. Cu siguranță va fi un câștig pentru echipa noastră. Bun venit, Angel-Iulian Ciutică!”, a fost anunţul oficial al echipei din Cărbuneşti. 

Până în prezent, Ciutică a mai evoluat la formațiile Barcelona Craiova, Dinamyk Craiova, Casa Bogdan Craiova, CSU Craiova, U Craiova 1948, Turris Turnu Măgurele și Sporting Roșiori.

Anterior acestui transfer, Gilortul anunţase perfectarea altor două achiziţii, Ion Dogaru (19 ani) și Valentino-Federico Boboc (21 de ani), primul transfer al anului fiind cel al lui Alexandru Duriţă, venit în urmă cu o săptămână la Cărbuneşti.

Vizualizări: 333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: