Gilortul a adus întăriri înaintea amicalului cu Pandurii

Încă doi jucători au semnat cu echipa de Liga 3 Gilortul Târgu Cărbuneşti. Este vorba de tinerii jucători Ion Dogaru și Valentino-Federico Boboc care vor debuta la formaţia gorjeană în amicalul cu Pandurii de miercuri.

Gilortul aduce jucători după ce a pierdut o parte din garnitura folosită în tur. Ultimele transferuri anunţate de clubul gorjean sunt cele ale tinerilor Ion Dogaru (19 ani) și Valentino-Federico Boboc (21 de ani), care au semnat marţi contracte cu Gilortul, valabile până la finalul sezonului. „Ion Dogaru poate juca fundaș dreapta sau fundaș central. Acesta a mai jucat la Dinamyk Craiova, Fortuna Craiova, Știința U Craiova, U Craiova 1948, CS Cârcea și Sporting Roșiori. Valentino-Federico Boboc este mijlocaș și a evoluat la următoarele echipe: Dinamyk Craiova, Tractorul Cetate, Jiul Podari, U Craiova 1948 și Sporting Roșiori. Bun venit, băieți!”, a fost mesajul oficial al clubului din Cărbuneşti.

Gilortul are programat miercuri un meci amical cu Pandurii, iar antrenorul Alex Stoica va decide va decide după acest test cine va rămâne în lotul Gilortului pentru restul sezonului. Conducerea Gilortului a mai anunţat că va mai semna miercuri și joi contracte cu încă 3-4 jucători.

Gorjenii au mai anunţat că meciul de pregătire dintre Petrolul Țicleni și Gilortul se va desfășura în data de 23 februarie, începând cu ora 15:30.

Galerie foto


Vizualizări: 496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: