În ce condiții pleacă Reghecampf de la Craiova

Lui Laurențiu Reghecampf îi va fi reziliat contractul cu Universitatea  Craiova, scadent în 2023, doar dacă ratează play-off-ul, anunţă gsp.ro. Acelaşi lucru este valabil şi dacă echipa din Bănie nu reușește să păstreze Cupa României la Craiova.

Remiza cu CFR Cluj (1-1), dar mai ales jocul foarte bun din repriza secundă, îi dă ocazia unui moment de respiro lui Laurențiu Reghecampf înaintea unui alt derby, cel cu Dinamo, de joi. Situația Universității Craiova rămâne în continuare destul de precară, în condițiile unei pregătiri de iarnă incomplete, întreruptă de explozia de COVID-19 din lot, și de numeroasele accidentări. Fostul mare jucător al Științei, Pavel Padea, acum directorul clubului CS Universitatea, se întreba cum de încă nu a fost pusă la discuție demiterea antrenorului: „Având în vedere rezultatele, mă mir că nu a intervenit o presiune încă de dinaintea meciului cu Rapid. Mă mir că rezistă pe baricade!”.

Din informațiile obţinute de gsp.ro, deocamdată nu se pune problema unei despărțiri de Reghe. Nici măcar o înfrângere în fața campioanei, sâmbăta trecută, nu ar fi avut drept consecință îndepărtarea lui. Ruperea contractului s-ar produce numai în cazul în care echipa ratează play-off-ul!

Craiova este acum pe locul 5 în clasament, cu 36 de puncte. Unul mai mult decât a 6-a clasată, Farul, și două peste Rapid și FC Argeș, candidatele situate în prezent în afara Top 6.

Vizualizări: 1,950

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: