Gilortul Târgu Cărbunești  a remizat în primul amical

Gilortul Târgu Cărbuneşti a început seria de meciuri de pregătire din această iarnă cu un joc programat în deplasare. Gorjenii din Liga 3 au remizat cu una dintre echipele de top din Liga 4 Gorj, scor 2-2 cu Petrolul Stoina.

La primul meci de pregătire cu noul antrenor pe bancă, Gilortul a remizat, scor 2-2 cu Petrolul Stoina, după ce la pauză oaspeţii au condus pe tabelă, scor 0-1. Golurile acestui amical au fost marcate de Nicolae (51'), Ciocîrlan (71') pentru Petrolul şi Ciutică (42'), Bucur (72') pentru Gilortul.

Gilortul a trimis în teren toți jucătorii pe care staff-ul tehnic i-a avut la dispozitie, de la meci lipsind doar atacantul Ionuț Gîlcescu: Constantinescu (67' Voinea) – Dogaru (46' Bălăceanu), Gheorghe (67' Safta), Istudor (46' Cuțitoiu), Almăjanu (67' Chirică) – Avramescu (67' Lipianu), Duriță (87' Sufiyan) – Căldăraru (46' Bucur), Dănăricu (48' Boboc), Ciutică (87' Lazăr) – Cornicioiu (56' Filip).

„Echipa noastră a ratat câteva ocazii mari de a deschide scorul, dar până la urmă a intrat în avantaj la cabine printr-o execuție fină a lui Iulian Ciutică. La șase minute de la reluare gazdele au egalat dintr-o lovitură liberă de la marginea suprafeței de pedeapsă, prin Nicolae, și au trecut trecut în avantaj 20 de minute mai târziu, Ciocîrlan transformând un penalty acordat Petrolului. La faza următoare Denis Bucur a restabilit egalitatea după un corner executat de pe stânga”, au prezentat în cronica de meci cei de la Gilortul, una dintre echipele cele mai active în online din fotbalul gorjean.

Echipa din Cărbuneşti a mai anunţat că va disputa al doilea meci de pregătire miercuri, 9 februarie, începând cu ora 12:00, în deplasare, cu Pandurii Târgu Jiu, colega de serie ocupând locul al treilea în seria 7 a Ligii 3.

Vizualizări: 498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: