Încă un eşec pentru ACS Viitorul Târgu Jiu în meciurile amicale  

ACS Viitorul Târgu Jiu a susţinut al doilea meci amical din stagiul de pregătire din Turcia. După ce au pierdut primul amical disputat la mijlocul săptămânii trecute, jucătorii lui Eugen Trică au pierdut în week-end la scor în faţa unei echipe de amatori dintr-o ligă inferioară a Germaniei.

Aflată de o săptămână în cantonament la Side, în sudul staţiunii Antalya din Turcia, ACS Viitorul Târgu Jiu a disputat deja două meciuri amicale în acest cantonament. După ce a pierdut primul meci disputat la mijlocul săptămânii trecute, echipa lui Trică a înregistrat un rezultat dezamăgitor cu o echipă de amatori din Germania.

ACS Viitorul a fost învinsă cu scorul de 4-0 de TVS Steinbach Haiger, ocupanta locului 5 în Regionalliga, Seria Sud-Vest 4 din Germania. Nemții au condus cu 3-0 la pauză şi au mai înscris un gol şi în repriza a doua.

ACS Viitorul nu a anunţat că va juca acest meci amical, ci doar rezultatul după meci, pe o pagină neoficială a clubului, de amicalul de miercuri nefiind amintit nici rezultatul şi nici adversarul. Da altfel, ACS Viitorul a mai jucat un amical, ”în secret”, în România, cu CSM Deva, despre care nu a anunţat decât după cinci zile, după ce adversarul i-a deconspirat şi a anunţat că s-a disputat acest amical. La vremea respectivă, pe pagina de Facebook nu s-a scris nimic de acest amical, fiindcă site-ul oficial nu e funcțional.

Vizualizări: 385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: