Victorie pentru Pandurii în cel de-al treilea meci amical

Pandurii Târgu Jiu a înregistrat cea de-a treia victorie din meciurile de pregătire programate în stagiul de pregătire. Echipa lui Mario Găman s-a duelat cu una dintre fostele echipe pregătite de antrenorul pandurilor, Gilortul Târgu Cărbuneşti, pe care a învins-o cu scorul de 2-0.

Pandurii Târgu Jiu nu a avut un meci uşor miercuri, la amicalul cu colega de serie Gilortul Cărbuneşti. Echipa preluată recent de Alexandru Stoica a dat o replică bună în prima parte a jocului, scorul la pauză fiind egal, 0-0. Cele două goluri au fost marcate în partea a doua a jocului de Dumitrescu, în minutul 71 și Stancu, în minutul 86.

Pandurii au ajuns astfel la trei victorii din trei meciuri susţinute în perioada de pregătire, având avantajul unui lot omogen, care include majoritatea fotbaliştilor care au evoluat în tur şi şase juniori din pepiniera proprie. Antrenorul Mario Găman a renunţat doar la Luchenthly Vrutaal, dintre jucătorii care evoluaseră în prima parte a sezonului,.

În ceea ce priveşte absenţii de la acest meci, antrenorul nu s-a mai putut baza pe Adrian Tănăsoiu care a părăsit cantonamentul echipei din cauza unor probleme medicale, la acest meci accidentându-se şi Truşescu, care a fost schimbat rapid, în prima repriză. Au lipsit de asemenea Pleaşcă şi Mensah, alţi doi jucători de bază din lotul actual care au probleme medicale.

Vizualizări: 421

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: