De ce este nevoie ca firmele de servicii funerare din Bucuresti sa acopere si judetul Ilfov?
Astazi, marile metropole europene (Londra, Paris, Berlin) nu mai au granite foarte bine definite, ci se intind pe suprafete din ce in ce mai extinse, denumite Greater London (Londra Mare), Greater Paris (Parisul Mare), Greater Berlin (Berlinul Mare) si asa mai departe.
Chiar daca Bucurestiul nu se poate compara cu capitalele Marii Britanii, Frantei si Germaniei, fenomenul popularii din ce in ce mai numeroase este usor de observat. Mai mult decat atat, tot mai multi localnici isi construiesc case in afara Capitalei, mai exact in comunele invecinate din judetul Ilfov.
Desi, spre deosebire de orasele enumerate mai sus, periferia Bucurestiului este formata indeosebi din zone rurale, sutele de mii de locuitori ai judetului Ilfov care muncesc in Capitala nu pot fi ignorati.
Tocmai de aceea, firma de pompe funebre Casa Bucur a decis sa isi extinda serviciile funerare si in judetul care inconjoara Bucurestiul, pentru a le sari in ajutor tuturor celor care locuiesc aici si se confrunta cu o astfel de tragedie.
Cu toate ca este cel mai mic judet al Romaniei, cu o suprafata de doar 1.500 de kilometri patrati, Ilfovul avea, in 2011, populatia de 364.200 de locuitori, prin urmare aceasta trebuie sa fie una mult mai mare in prezent.
Printre cele mai importante localitati din judetul Ilfov, se numara Otopeni, Voluntari, Buftea, Chitila, Pantelimon, Bragadiru, Popesti-Leordeni si Magurele, dar si numeroase comune. Prin urmare, o firma profesionista de servicii funerare nu avea cum sa ignore atatea sute de mii de oameni.
Mai mult decat atat, judetul Ilfov gazduieste cel mai mare aeroport din Romania, Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, de unde firmele de pompe funebre care ofera si servicii funerare de repatriere decedati preiau sicriele cu trupurile neinsufletite ale conationalilor de peste granite. Este si cazul Casei Bucur, care ofera urmatoarele servicii funerare in Bucuresti, Ilfov si nu numai:
- imbalsamare / tanatopraxie (practici obligatorii din punct de vedere sanitar si care ajuta rudele persoanei decedate sa pastreze in minte o imagine a acestora cat mai apropiata de cea din timpul vietii);
- transport funerar (in masini speciale, care respecta toate normele de igiena aflate in vigoare in prezent, la nivelul Uniunii Europene);
- inhumare / incinerare (in conformitate cu dorinta persoanei decedate, exprimata in timpul vietii sau a rudelor acesteia, dupa producerea tragediei);
- repatriere decedati (in special din Spania, Italia, Franta, Germania si Marea Britanie, tarile din Uniunea Europeana in care locuiesc cei mai multi romani);
- consultanta funerara predeces (se adreseaza familiilor unor pacienti aflati in stadiu terminal, pentru ca acestea sa poata gestiona mai bine momentul pierderii si sa estimeze costurile inmormantarii).
Pe langa servicii funerare, Casa Bucur ofera clientilor sai si urmatoarele produse: sicrie si capace frigorifice, pachete pentru pomana si parastas, coroane si jerbe, dar si monumente funerare.
Totodata, pe site-ul acestei firme de servicii funerare, gasiti informatii cu privire la ajutorul de inmormantare, documentatia preliminara necesara inhumarii, plata pensiei neincasate a pensionarului decedat, dar si despagubirile acordate in cazul decesului prin accident de munca. De asemenea, Casa Bucur va pune la dispozitie si Legea funerara pe care o puteti consulta integral.
Articol realizat de iAgency.ro