Accident în Rovinari. Mai multe ambulanțe la fața locului!

Mai multe ambulanțe au fost solicitate la un accident de circulație care a avut loc, duminică, în apropiere de Termocentrala Rovinari. 

Update 18.18

Potrivit ISU Gorj, a fost implicat și un microbuz de călători. Pompierii au transmis că șapte persoane se aflau în mașina și microbuzul implicate în accident.

"Am fost solicitati sa intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs pe raza localitatii Rovinari in care ai fost implicate un autoturism si un microbuz.

La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare si 2 ambulante SMURD din cadrul institutiei noastre, precum si 3 ambulante din cadrul Serviciului Județean de Ambulanta Gorj, echipajele de interventie constatand ca in urma impactului o persoana de sex masculin a ramas incarcerata in autoturism , iar o alta persoana adulta si un copil in varsta de 5 ani care se aflau tot in autoturism au suferit leziuni.

S-a intervenit pentru extragerea din autoturism a barbatului, concomitent cu operațiunile de acordare a primului ajutor calificat pentru celelalte victime.

Toate cele 3 persoane din autoturism au fost transportate la spital in stare de constienta, cooperante.

In microbuz se aflau 4 persoane care au suferit mici excoriații", a anunțat ISU Gorj.

Știrea inițială: Câțiva participanți la trafic spun că sunt rănite mai multe persoane. Traficul în zona unde s-a produs accidentul este blocat. 

Sursa foto: fb.com/Radare și echipaje de Poliție Gorj

Galerie foto




Vizualizări: 6,356

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: