Târgu-Jiu: Nu mai au aparate de aer condiționat pe stoc

Temperaturile extrem de ridicată fac greu de suportat căldură din locuințe. Târgujienii fac cu greu față căldurii din apartamente și singura soluție în acest moment este aparatul de aer condiționat.


După ce meteorologii au anunțat cod roșu de caniculă este aproape imposibil să găsești un aparat de aer condiționat în magazinele de profil din Târgu-Jiu.


"Am luat magazinele de electrocasnice la rând și nu am găsit niciun aparat de aer condiționat. Aș fi vrut și resigilat dar nimic. Nici măcar nu știu când primesc. Unele magazine preia comenzi dar nu știu când le vor onora", povestește un târgujian. 


O soluție ar fi să comande pe internet un astfel de aparat numai că în Târgu-Jiu niciun montator nu este disponibil și nici nu va fi în perioada următoare.


" M-am gândit să comand pe internet un aparat de aer condiționat, nu mai țin cont nici de preț dar nu are cine să îl monteze. Toți sunt foarte ocupați. Am dat la telefoane în continuă și după jumătatea lunii august aș avea o șansă”.


În aceste condiții la îndemâna târgujienilor rămân ventilatoarele.


Meteorologii au anunțat câteva zile de foc, au emis un cod roșu de caniculă, iar temperaturile pot ajunge și la 45 de grade.

Vizualizări: 2,781

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: