Tânăr din Gorj, student traficant în Cluj. Când l-au arestat a cerut să fie lăsat să-și dea licența

Un tânăr de 24 de ani  din Gorj, student la Cluj, a fost arestat preventiv la Cluj, după ce în locuința lui au fost găsite 2 kg de canabis. Tânărul ar fi vândut, recent, cel puțin un kilogram de astfel de droguri, însă nu s-a stabilit dacă făcea parte dintr-o rețea mai mare de traficanți de droguri.  


Studentul, originar din Gorj, ar fi început să distribuie droguri în luna martie, spun anchetatorii în urma cercetărilor. De atunci ar fi vândut peste un kg de canabis, în valoare de 26.000 de lei.

La percheziții, în apartamentul pe care tânărul îl închiriase în Cluj, au fost găsite alte 2 kg de canabis.

 „În jurul orei 6 dimineața, auzind un zgomot pe palier, am ieșit să văd ce se întâmplă, credeam că e o efracție. Cel care trebuia să îl aresteze o fi sărit de la balcon, jos și atunci au ieșit să îl prindă”, spune un bărbat.

Oamenii din zonă au declarat pentru Pro TV că tânărul ar fi fost student la medicină și era foarte retras. Când a fost prins, el i-a rugat pe oamenii legii să-l lase să meargă să-și dea examenul de licență.

„L-au prins 4 persoane în civil și el se tot zbătea să arunce o pungă. Noi tot timpul îl vedeam în haine medicale, de vreo două săptămâni a avut absolvirea, era destul de multă fericire pe aici. După ce l-au încătușat, i-a rugat să îl lase să meargă după-masă să dea licența”.

 „Era un dealer de droguri pentru că vorbim aici în primul rând despre cantitățile care au fost capturate. Vorbim despre nu mai puțin de 3 kg de canabis. Faptul că recent a debutat în activitatea infracțională înseamnă că au fost factori puternici determinanți pentru implicarea lui în această zonă. Spre exemplu au fost șantajați sau determinați de anturaj sau de diferite conjuncturi să desfășoare astfel de activități”, a explicat Cătălin Țone, expert antidrog.

Tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este acum cercetat penal pentru trafic de droguri de risc.

Vizualizări: 3,367

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: