Camerele de supraveghere au salvat femeia din Țânțăreni

Camerele de supraveghere ar fi salvat femeia din Țânțăreni de fostul concubin care a intrat peste ea, a bătut-o și a încercat să o violeze. Fiul femeii, care e plecat la muncă în Italia, ar fi văzut pe camerele de supraveghere când a intrat agresorul în curte și a alertat ajutorul șefului de post din comună. Polițiștii au ajuns rapid la adresă și au prins individul. 

“A văzut-o pe camere, că are 3, 4 camere în spate acolo și a văzut-o copilul că a intrat prin spate, are intrare prin spate, mumă, și cică a intrat. Eu am auzit un zgomot, dar am zis că ea poate taie lemne”, a spus o vecină la Pro TV.

Femeia a fost deja lovită când au ajuns polițiștii acolo. Individul a fost găsit aproape dezbrăcat într-un din încăperile locuinței.

„Bărbatul a spart geamurile de la ușa de la intrare în imobil, a pătruns în locuință fără acord, a deposedat-o de telefoanele mobile și a încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta prin violență. Polițiștii au solicitat sprijinul unui echipaj de ambulanță”, a transmis IPJ Gorj.

Femeia este internată în spitalul din Turceni, în vreme ce fostul ei partener a fost reţinut pentru tâlhărie, violare de domiciliu, distrugere și tentativă de viol.

Vizualizări: 1,875

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: