Supă de ciuperci cu brânză topită
Supa de ciuperci cu brânză topită este o supă fără carne, dar este foarte gustoasă. Se prepară foarte rapid și este foarte simplu de gătit.
Pentru a pregăti o supă rapidă, dar gustoasă de ciuperci, aveţi nevoie de ciuperci, cartofi, morcovi şi ceapă dar şi brânză topită.
Ingrediente:
-300 gr de ciuperci;
-4 cartofi;
-1 ceapă;
-1 morcov;
-½ de ardei gras;
-200 gr de brânză topită;
-verdeață;
-sare;
-ulei.
Mod de preparare: Tăiați cartofii și ardeiul gras cuburi, ceapa în bucăți mici, ciupercile sub formă de lamele şi treceți morcovul prin răzătoarea mare. Încintaţi cratița cu ulei, adăugați ceapă, morcov, ardei gras şi amestecați până prăjiți legumele.
Adăugați apoi ciupercile şi amestecați apoi gătiți totul împreună timp de 2-3 minute. Adăugați cartofii, turnați apă, adăugați sare după care puneți capacul și fierbeți supa până vor fi moi cartofii.
Cu un minut înainte să fie gata, adăugați brânza topită şi amestecați bine apoi adăugați verdeață și aduceți supa până la punctul de fierbere. Supa astfel preparată va avea un gust incredibil de bun de ciuperci și brânză.