Gemenii din Târgu Jiu, dați dispăruți, sunt încă de negăsit. Ar fi fost văzuți în gara din Craiova!

Prin clipe de coșmar trec doi părinți din Târgu Jiu după ce fiii lor, în vârstă de 15 ani, au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Cei doi sunt frați gemeni și au plecat la școală, dar nu au mai ajuns înapoi acasă. 

Copiii ar fi fost văzuți în gara din Craiova, dar încă nu au fost identificați. Mama lor a sunat la 112 și a anunțat dispariția celor doi băieți marți dimineața. Ei au plecat luni la școală, la ora 14, și nu s-au mai întors acasă. 

Potrivit unor apropiați, copiii ar fi fost certați de părinți în urmă cu câteva zile. Băieții ar fi luat de acasă aproape o mie de euro și au fugit de acasă. 

Îi caută și polițiștii, și familia. Pe rețelele de socializare, de asemenea, e mobilizare. De mii de ori au fost distribuite fotografiile și semnalmentele celor doi copii. Cine i-a văzut e rugat să sune la 112.

„Polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de o femeie de 34 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, la data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, cei doi copii ai săi, Tăbuși Marian și Tăbuși Gheorghe , ambii de 15 ani, după finalizarea programului școlar la liceu, nu au mai revenit la adresa de domiciliu.  Din primele verificări s-a stabilit că plecarea a fost voluntară, iar minorii nu sunt cunoscuți cu plecări repetate de la domiciliu. 

Semnalmente Tăbuși Marian:  înălţime 1,73 m, greutate de aproximativ 59 kg, ten deschis, față rotundă, ochi căprui, păr șaten, fără semne particulare sau tatuaje. La data dispariţiei purta un hanorac alb, blugi de culoare neagră și adidași de culoare albă.

Semnalmente Tăbuși Gheorghe: înălţime 1,71 m, greutate de aproximativ 59 kg, ten deschis, față rotundă cu alunițe, ochi căprui, păr șaten, fără semne particulare sau tatuaje. La data dispariţiei purta un hanorac negru, blugi de culoare neagră și adidași de culoare gri. 

Persoanele care pot oferi detalii care să ducă la identificarea celor doi minori sunt rugate să apeleze numărul unic de urganță 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliție”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Vizualizări: 3,326

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: