Vulturii Fărcășești așteaptă suporterii la sărbătoarea promovării!

Campioana Gorjului se pregătește de marea sărbătoare a promovării și îi invită, duminică, pe toți suporterii, începând cu ora 17:30, la Stadionul “Comunal”, din Fărcășești. Vulturii Fărcășești va juca meciul retur al barajului de promovare în Liga 3, cu Viitorul Severin, echipă pe care a învins-0 cu scorul de 5-1 în meciul tur.

Vulturii Fărcășești a fost echipa campioană a Gorjului în sezonul 2023-2024, fiind formația gorjeană care susține barajul pentru promovarea în Liga 3. 

Gorjenii nu au avut emoții la meciul tur, câștigat lejer, cu scorul de 5-1, în fața campioanei din Mehedinți, Viitorul Severin, și nu se așteaptă la un meci greu nici acasă, la Fărcășești. Așa că gorjenii deja și-au invitat suporterii la sărbătoarea promovării, duminică, după meciul retur cu Viitorul Severin.

Echipa campioană promite că va face totuși spectacol pentru suporteri și la acest al doilea meci de baraj, mai ales că, jucând acasă, se va bucura de o audiență numeroasă. Și la Severin gorjenii au avut aproximativ 200 de suporteri care i-au încurajat din tribune. 

„După victoria categorică din meciul tur, Vulturii se află cu un picior în Liga a III-a. Tocmai de aceea, duminică vă invităm alături de noi pentru a sărbători împreună cea mai mare performanță reușită vreodată de echipa noastră! Meciul retur împotriva celor de la Viitorul Severin se va juca duminică, 23 iunie, de la ora 17:30. Susținem băieții pe parcursul întregului meci, iar la final dăm drumul la sărbătoare!”, este invitația adresată de gorjenii de la Vulturii suporterilor pe pagina oficială a echipei. 

Meciul retur este programat pe Stadionul Comunal din Fărcășești, duminică, 23 iunie, de la ora 17:30. 

Galerie foto


Vizualizări: 1,203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: