La ce oră se joacă România – Belgia în grupele EURO 2024

România va întâlni Belgia, sâmbătă, de la ora 22.00. Acesta este al doilea meci de la Euro 2024, competiție unde deja România a bifat o victorie contra Ucrainei.

Naţionala României a început cu o victorie categorică parcursul la Campionatul European din Germania, scor 3-0 cu Ucraina, la Munchen, în grupa E. România a reușit o victorie istorică, a doua la un turneu final de Campionat European, la 24 de ani de la precedenta (3-2 cu Anglia), în meciul contra Ucrainei.

În cazul în care vor reuși cel puțin un egal în meciul de sâmbătă seara  tricolorii sunt matematic în optimile de finală ale Campionatului European din Germania.

Polonezul Szymon Marciniak va conduce la centru meciul Belgia – România, care se va disputa, sâmbătă, de la ora 22.00, în grupa E de la Euro-2024.  Marciniak va fi ajutat la cele două linii de Tomasz Listkiewicz şi Adam Kupsik, iar rezervă va fi Donatas Rumšas, din Lituania. Marciniak a arbitrat finala Cupei Mondiale din 2022, câştigată de Argentina în faţa Franţei.

Duelul dintre cele două reprezentative va aduce față în doi fotbaliști extrem de rapizi. Valentin Mihăilă şi Jeremy Doku, două extreme foarte tinere, au depăşit viteza de 35 km/h în primele partide din faza grupelor. România a surclasat Ucraina, scor 3-0, iar Belgia a cedat suprinzător în faţa Slovaciei (0-1).

România va juca următoarele meciuri cu Belgia sâmbătă, la Koln, de la ora 22:00, şi cu Slovacia pe 26 iunie (Frankfurt).

Vizualizări: 693

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: