Jucători dispăruți fără urmă de la ACS Viitorul Târgu Jiu!

ACS Viitorul Târgu Jiu s-a reunit zilele trecute cu un lot destul de subțirel, fără să anunțe și numele jucătorilor veniți în probe. Clubul lui Nicolae Sarcină a prezentat doar 11 jucători dintre cei care au jucat sezonul trecut, prezenți acum la reunire, și a specificat că sunt o serie de jucători în probe, fără să spună ceva despre aceștia.

Comunicarea destul de redusă și extrem de evazivă din care nu se poate afla mai nimic, a clubului ACS Viitorul, i-a pus în dificultate pe reprezentanții presei centrale care scriu despre echipele din Liga 2. Practic, din ce a comunicat clubul nu reiese decât că au plecat patru jucători deși despre aceștia presa a scris deja că semnaseră cu alte echipe înainte de reunirea celor de la ACS Viitorul. Nu se spune nimic în comunicările clubului despre restul jucătorilor care s-au aflat la echipă chiar și în acest an dar acum nu au venit la reunire, în cea mai mare parte jucători străini.

Astfel, la un calcul simplu, care include jucătorii plecați, cei patru anunțați ca fiind la final de contract: Mrsulja, Jozic, Savu și Voinea, plus golgheterul Gîrbiță, care a plecat deja de mult timp și nu a mai fost inclus la numărătoare, dar și pe cei despre care nu se spune nimic, opt la număr, conform liga2.ro, rezultă că au plecat 13 jucători din lot.

„Analizând jucătorii anunțați ca fiind prezenți la reunire și cei cinci plecați, în comparație cu lotul cu care Viitorul încheia ediția 2023-2024 de Liga 2, putem constata și alte absențe de la echipă. Clubul nu a informat nimic despre Robert Geantă (portar), Ramzi Toure Idrissou (fundaș), Charles Acolatse, Emanuel Nikpalj, Onni Tiihonen (mijlocași), Patrick Andreaș, Aziz Njifakue și Dragoș Popa (atacanți)”, a evidențiat site-ul celor de la ProSport, liga2.ro, care oferă informații despre toate formațiile din eșalonul doi.

Cel mai probabil, dacă e să judecăm după anterioarele reuniri, aceștia vor reveni după o vacanță cu prelungiri, până acum doar jucătorii români și juniorii din lotul celor de la ACS Viitorul prezentându-se la timp la reunire. Sau nu vor mai veni deloc! Ceea ce nu ar fi o surpriză,  pentru că s-a mai întâmplat la această echipă să plece jucătorii și să nu mai revină, fără nici o explicație.

Ba chiar au reușit ulterior să își ia și banii pe întregul contract, cum a fost chiar anul acesta cazul lui Acosta, plătit cu 40 000 de euro de către club pentru perioada cât a lipsit de la echipă. Asta pentru că a câștigat procesul de la FIFA contra celor de la ACS Viitorul care nu l-au mai plătit o perioadă, așa cum obișnuiesc să facă cu mai toți jucătorii din lot. 

Nu ar fi așadar nici o surpriză dacă mai apar câteva procese cu jucători străini la FIFA, mai ales că aceștia au fost foarte mulți în sezonul care a trecut.

Vizualizări: 1,415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: