Ofertă exorbitantă pentru Edi Iordănescu de la o echipă arabă!

Edward Iordănescu se află cu naţionala României la EURO 2024, însă viitorul său pe banca primei reprezentative este incert. Nu pentru că nu ar mai fi dorit ci pentru că are oferte greu de refuzat din zona arabă.

Naţionala României luptă cu şanse reale la calificarea în optimile Campionatului European, însă, în ciuda unei asemenea performanţe, selecţionerul nu ştie dacă va mai continua pe banca tehnică a primei reprezentative. Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a dezvăluit la Orange Sport că Edward Iordănescu este foarte aproape de a semna prelungirea contractului scadent la finalul Campionatului European din Germania. "Eu cred că da, din ce am mai vorbit cu el, din ce am mai vorbit cu tatăl lui, cred că ne vom întoarce din Germania tot cu Edi selecţioner" , a declarat Mihai Stoichiţă la Orange Sport.

Totuși, veştile din fotbalul arab îl contrazic pe directorul tehnic al FRF. Imediat după ce a apărut informaţia despre o echipă importantă din zona Golfului care este interesată de serviciile selecţionerului, Marius Şumudică a confirmat zvonurile şi a dezvăluit că Edward Iordănescu este aproape de a bate palma cu Al Wahda, care îl aşteaptă să semneze pe un salariu uriaş.

"Nu poate să îmi spună Edi că nu are oferte. Când eşti pe val, te sună toată lumea. Nu există să nu te caute lumea.

Eu, din informaţiile mele, ştiu că o echipă în Emirate încă nu a pus antrenor şi îl aşteaptă, Al Wahda. În momentul de faţă n-a pus antrenor. Un impresar a încercat pentru mine, de exemplu.

Şi Edi era pe listă, erau trei antrenori. Şeicul de acolo a spus că îşi doreşte foarte mult să vină un antrenor care n-a mai fost în zona arabă până acum. Din informaţiile mele, eu ştiu că Wahda e dispusă să colaboreze.

O să îi facă o ofertă, pentru mine exorbitantă, în jurul a vreo cinci milioane pe an. Toate echipele au pus antrenor, în afară de ei. Ştiu că e pe lista lor, mai departe, nu ştiu ce se va întâmpla. Este mentalitatea lor, cu toate că mentalitatea oamenilor din Golf este să aducă antrenor cu experienţa de a fi lucrat aici. Care ştiu ce se întâmplă acolo, cum trebuie să vorbeşti cu jucătorii, o altă cultură" , a declarat Marius Şumudică pentru fanatik.ro.

Vizualizări: 1,263

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: