Vrea să promoveze imediat în Liga 1!

Adrian Mititelu, patronul echipei FCU Craiova FC, a vorbit despre ce se va întâmpla cu oltenii după ce au retrogradat în Liga 2. Într-un interviu apărut pe pagina de Facebook a clubului, realizat înainte de numirea lui Marius Croitoru în funcția de antrenor, Mititelu a exclus altă variantă decât revenirea cât mai rapidă în Liga 1.

Omul de afaceri a ”plusat”, punctând clar că formația din Bănie nu va dori doar să se întoarcă în prima divizie, ci să câștige Liga 2! Bugetul va fi unul consistent, iar patronul oltenilor a nominalizat și câteva dintre echipele cu care se va lupta pentru promovare, Concordia Chiajna, Corvinul Hunedoara (care urmează să obțină dreptul legal de promovare), Campionii FC Argeș și FC Voluntari, aceasta din urmă retrogradată și ea în Liga 2 la finalul sezonului trecut de primă divizie.

Mititelu senior are de gând și să aplice un model autoritar la echipă, posibil să facă referire la o implicare mai mare în deciziile de ordin sportiv, făcând trimitere, indirect, la FCSB, campioana României. A promis că va aborda o astfel de strategie din vară, în mandatul lui Marius Croitoru.

”FCU nu numai că va continua activitatea, va fi și mai mare ardoarea să… nu ne împiedicăm noi de un astfel de moment, chiar dacă e dureros. Nu este un motiv ca noi să abandonăm proiectul! Am cheltuit mulți bani, energie, asta facem de 20 de ani și am fost în situații și mai grele. 

Clar, nici nu se pune problema să nu promovăm din primul an. Știu că va fi greu, sunt adversari grei, Argeș, Corvinul, Voluntari, Chiajna și alte echipe. Sunt convins că vom avea adversari buni, cum am avut și când am promovat în prima ligă. Vom lupta și vom vrea să promovăm, dar nu va fi ușor.

Vor fi și momente grele, și momente bune, dar vom lupta să câștigăm Liga 2! Avem șanse să câștigăm Liga 2, pentru că avem un lot foarte bun, va fi un restart important, vom schimba politica… va exista autoritate mai mare la club, o să încerc să îmi schimb comportamentul, pentru că acolo unde e autoritate excesivă lucrurile merg bine și știm lucrul acesta de la echipe din fotbalul românesc, unde s-au făcut lucruri bune”, a transmis Adrian Mititelu.

Vizualizări: 3,140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: