Vor să readucă spiritul pandurilor acasă!

Reînființarea echipei de fotbal fanion a Gorjului, Pandurii Târgu Jiu, este unul dintre proiectele importante ale fostului prefect de Gorj, acum candidat la Primăria Târgu Jiu. Fost suporter al pandurilor, Iulian Popescu, împreună cu fostul președinte al clubului Pandurii, Mihai Prunariu, vor să readucă pe Stadionul Municipal spiritul pandurilor. 

Suporterii și iubitorii de fotbal din Târgu Jiu au fost foarte mâhniți să afle, în urmă cu doi ani, că echipa fanion a Gorjului s-a desființat. Intrată în faliment în 2022, după ce în 2016 conducerea PSD din acea perioadă cerea insolvența echipei în urma unor cheltuieli uriașe ce au secătuit bugetul clubului, făcând datorii greu de acoperit, Pandurii are acum șansa de a renaște prin proiectul liberalului Iulian Popescu. Alături de fostul președinte de la Pandurii, Mihai Prunariu, candidatul Iulian Popescu vrea să reînființeze echipa locală de fotbal, spre bucuria gorjenilor care au fost mândrii de echipa lor atunci când aceasta evolua în Liga 1 sau în Europa League. 

„Echipa Pandurii reprezintă un element de suflet pentru toți gorjenii și, în special pentru târgujieni. După 9 iunie, ca și primar al Municipiului Târgu Jiu, îmi iau angajamentul că voi readuce spiritul echipei Pandurii pe această arenă”, a spus candidatul la Primăria Municipiului Târgu Jiu, Iulian Popescu, într-o filmare realizată pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, împreună cu fostul președinte al pandurilor, Mihai Prunariu, ambii echipați cu tricouri ale celor de la Pandurii.

Și, pentru a arăta că vorbește serios, Iulian Popescu deja s-a implicat în acțiuni menite să bucure suporterii pandurilor, achiziționând, la licitație echipametul celor de la Pandurii, inclusiv cel cu care s-au jucat meciurile din Europa League. Este vorba de o bună parte din istoria echipei care risca să se piardă.

Pandurii Târgu Jiu a intrat în faliment în 2022, iar, după cum arată ultima postare de pe site-ul oficial al clubului, actualul primar PSD, Marcel Romanescu, s-a numărat printre cei care au cerut falimentul echipei de fotbal a gorjenilor. 

De altfel, acțiunile primarului în funcție au condus constant spre finalul echipei de fotbal locale, acesta impunând celor de la Pandurii, paradoxal, ca echipa pentru care s-a construit stadionul din Târgu Jiu, să plătească chirie ca orice altă echipă venită din altă localitate să joace pe noua arenă.  

COMANDAT DE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL GORJ, CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA NR 20, EXECUTAT DE VISUITOR DM SRL SRL, CUI MANDATAR 21240015

Galerie foto







Vizualizări: 2,512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: