Vor victoria la primul meci din 2024!

Echipa de baschet masculin U16 a CSM Târgu Jiu se pregătește pentru primul meci din 2024. Sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 11.00, baschetbaliștii pregătiți de Adrian Roșu vor juca, pe teren propriu, cu CSM Deva. 

Baschetbaliștii U16 CSM Târgu Jiu au încheiat în forță anul 2023, cu o victorie categorică, obținută în deplasare, scor 94-57, în fața echipei Galactica Brașov. Băieții lui Adrian Roșu vor să înceapă și anul 2024 cu o victorie la fel de concludentă. În prima etapă a anului, gorjenii primesc vizita echipei CSM Deva. Adrian Roșu, antrenorul grupei U16, a precizat pentru csmtargujiu.ro că este convins că băieții săi pot obține un succes care să-i ducă la Turneul Semifinal A: ”Avem nevoie de victorie la diferență, pentru a ne păstra șansele mari de calificare la Turneul Semifinal A. Cred cu tărie că vom reuși victoria”.

Gorjenii au nevoie de o victorie consistentă pentru a-și păstra șansele de calificare la Turneul Semifinal A. Meciul contează pentru etapa a 4-a din Grupa 2 a Campionatului Național.

LOT CSM TÂRGU JIU U16 MASCULIN: Darius Anuța, Vlad Bordînc, Bogdan Calotă, Rareș Duca, Mihai Filip, Robert Isvoranu, Arin Plăstoi, Rareș Plăstoi, Vlad Rădulea, David Rujenescu, David Scrădeanu, Lucian Toma, Daniel Popescu, Andrei Bohorăscu. Antrenor: Adrian Roșu. 

CAMPIONATUL NAȚIONAL U16 MASCULIN

EDIȚIA 2023-2024

GRUPA 2 / ETAPA  4

TÂRGU JIU, SALA SPORTURILOR

SÂMBĂTĂ, 27 IANUARIE 2024, ORA 11.00

CSM TÂRGU JIU – CSM DEVA

Vizualizări: 503

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: