ACS Viitorul Târgu Jiu testează jucători dar nu are dreptul la transferuri

Sancționată de FIFA cu interdicție la transferuri, echipa ACS Viitorul Târgu Jiu a testat doi jucători la primul meci amical deși nu îi poate legitima. Formația pregătită de Călin Cojocaru a jucat un amical cu CSO Turceni, formație care activează în Liga 3.

Meciul amical s-a disputat pe terenul sintetic de la Târgu Jiu iar antrenorul  Călin Cojocaru a testat doi jucători precizând că va rămâne doar unul, un fundaș togolez.

După o serie de antrenamente efectuate în pădurea de la Drăgoieni, echipa antrenată de Călin Cojocaru a trecut, miercuri de CSO Turceni, ultima clasată din Seria 7 a Ligii 3, cea mai slabă formație din toată Liga 3, cu doar 2 puncte acumulate în primele 15 etape.

Echipa s-a reunit la data de 8 ianuarie și s-a pregătit până acum pe plan local, mai întâi pe pista stadionului Municipal iar apoi într-o pădure din apropiere de Târgu Jiu. Primul amical l-a avut programat după două săptămâni și jumătate de la reunire.

Călin Cojocaru a împărțit lotul în două și a folosit câte o echipă în fiecare repriză, cu excepția lui Savu și Nikpalj. În prima repriză, antrenorul l-a utilizat și pe Alexandru Mitulețu, un fundaș de 20 de ani care aparține de Farul și care în prima parte a sezonului a fost la CSM Alexandria, unde nu a jucat în niciun meci din Liga 2. În partea secundă l-a folosit pe Ramzi Toure Idrissou, un fundaș central născut în Norvegia, la Oslo, dar de origine togoleză, în vârstă de 27 de ani, care ultima dată a evoluat la AB Argir, în Insulele Feroe. 

Deși în acest moment ACS Viitorul nu are dreptul să facă  transferuri, Cojocaru l-a reținut în lot pe ultimul, precizând chiar că e prima achiziție a clubului. ”E un fundaș puternic, experimentat, care ne va ajuta, sunt sigur. E prima noastră achiziție din această iarnă, probabil vom mai face doar una, în atac. L-am mai avut în probe și pe tânărul Alexandru Mitulețu, de la Farul, dar nu l-am reținut în lotul cu care vom pleca de luni în cantonamentul din Serbia”, a spus Cojocaru pentru liga2.ro.

Săptămâna viitoare lotul are programată o deplasare în Serbia pentru un cantonament și o serie de meciuri amicale.

Vizualizări: 429

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: