Cât trebuie să-i plătească ACS Viitorul Târgu Jiu lui Felipe Acosta!

Clubul ACS Viitorul Târgu Jiu a primit interdicție la transferuri de la FIFA pentru neplata salariilor restante fostului jucător Felipe Acosta. Acum, pentru a debloca transferurile, clubul trebuie să-i plătească jucătorului columbian 40 000 de euro.

În toamna anului trecut, clubul ACS Viitorul Târgu Jiu a fost înștiințat că are interdicție la transferuri și trebuie să-i achite columbianului Felipe Acosta circa 40.000 de euro, reprezentând salariile sale din ultimul an și jumătate din contractul cu clubul și cheltuielile medicale, conform liga 2.ro, care a dezvăluit recent această interdicție despre care clubul nu anunțase nimic până acum, antrenorul Călin Cojocaru vorbind chiar de transferuri în această iarnă.

Jucătorul sud-american mai avea contract cu echipa încă un an, până în vara anului 2023, însă a plecat în țara natală, fiind accidentat și pentru a merge la tratament și recuperare.

Între timp ACS Viitorul Târgu Jiu a recurs la insolvență și a decis să renunțe la Acosta dar și la alți jucători care pot acum să își recupereze salariile restante apelând la aceeași cale și urmând modelul columbianului care s-a adresat FIFA și forul internațional i-a dat câștig de cauză.

Vizualizări: 1,075

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: