Face sacrificii să joace în derby-ul Universitatea Craiova-FCSB 

Ieșit de pe teren accidentat din înfrângerea cu Farul Constanța, Andrei Ivan nu concepe să rateze derby-ul cu rivalii de la FCSB. Jucătorul Universității Craiova trage tare să revină în lotul „alb-albaștrilor” după câteva zile de repaus din cauza unei lovituri din zona șoldului.

Derby-ul Universitatea Craiova – FCSB este așteptat cu sufletul la gură atât de suporterii grupării din Bănie, cât și de elevii lui Ivaylo Petev. Oltenii își doresc să se revanșeze în fața susținătorilor de pe stadionul „Ion Oblemenco” după eșecul cu trupa lui Gică Hagi.

Andrei Ivan face eforturi mari pentru a fi în lotul lui Ivaylo Petev la ora confruntării cu „roș-albaștrii”, deoarece accidentarea suferită este și dureroasă.

Conform celor de la fanatik.ro, Andrei Ivan a apelat la injecții în primele zile și la pungi cu gheață pentru a-și ușura durerile din zona șoldului și pentru a fi alături de colegi săi în baza de pregătire din Lunca Jiului cât mai repede. Acesta s-a ales cu contuzie puternică în minutul 65 din partida cu Farul Constanța, însă luptă pentru a fi 100% apt în cel mai scurt timp.

„Andrei Ivan este așteptat să revină la antrenamente normale încă de joi la baza de pregătire „Ilie Balaci””, spune sursa citată. Cunoscut pentru ambiția sa, atacantul este unul dintre oamenii de bază la Universitatea Craiova.

Vizualizări: 509

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: