Arbitrii au înfuriat aproximativ 1000 de spectatori: „Hoții, Hoții!”

CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea din prima etapă a returului cu Gloria Bistrița. Fiind vorba de două echipe de cupe europene interesul publicului de la Târgu Jiu a fost mare pentru acest meci, dar la fel a fost și dezamăgirea suporterilor față de arbitrajul de la acest meci.

CSM Târgu Jiu a pierdut confruntarea din prima etapă a returului din Liga Florilor, contra formației Gloria Bistrița, scor 18-25, în fața a aproximativ 1000 de spectatori care au luat cu asalt Sala Sporturilor din Târgu Jiu.

Duelul dintre două dintre echipele care reprezintă România în Cupa EHF se anunța un spectacol handbalistic dar s-a încheiat cu o sală nemulțumită de arbitraj, nu neapărat din cauza rezultatului final ci a arbitrajului foarte slab al brigăzii delegate la meci.

„Suporterii gorjeni și-au încurajat echipa încă de la încălzire, pentru că oamenii au înțeles că fetele au nevoie de susținere, mai ale în această perioadă în care ritmul este unul infernal, cu meciuri din trei în trei zile. Astfel, suporterii le-au transmis handbalistelor că sunt acolo, alături de ele. Ne-am fi dorit ca jucătoarele celor două echipe să fie ”actorii” principali ai partidei, doar că atenția publicului s-a mutat în altă parte. A fost o seară în care pentru prima dată de când a apărut clubul din Târgu Jiu, publicul a avut și o altfel de reacție: ”Hoții, Hoții!” și ”Rușine, rușine să vă fie!” s-a auzit la unison în Sala Sporturilor, iar comentariile sunt de prisos. Trecând peste aceste momente, publicul gorjean le-a transmis fetelor că nu sunt singure în această încercare”, a transmis clubul gorjean atmosfera din Sala Sporturilor dar și nemulțumirea față de arbitrii care i-au supărat pe suporteri, arbitrajul acestora fiind deseori în favoarea  echipei oaspete, una mult mai bună prin prisma lotului de care dispune dar și a bugetului. 

Trecând peste arbitraj, echipa locală de handbal a jucat totuși pe placul publicului care a devenit un bun cunoscător al fenomenului și a recunoscut valoarea lotului echipei oaspete dar nu a tolerat greșelile de arbitraj. 

Vizualizări: 1,094

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: