Gilortul Cărbunești va juca șapte meciuri amicale 

Gilortul Târgu Cărbunești a reluat pregătirea și a stabilit deja șapte meciuri de verificate. Echipa antrenată de Mario Găman și Bobby Staicu s-a reunit de pe 22 ianuarie, la stadionul ”Cristinel Răducan”, iar primul meci amical este programat pe data de 3 februarie.

La startul pregătirilor părții a doua a sezonului de Liga 3 au fost prezenți jucătorii rămași în lot, cărora li s-au alăturat doi tineri veniți în probe. Din lotul cu care s-au încheiat meciurile oficiale din 2023 au lipsit Leonard Gheorghe, Andrei Meliță, Sebastian Popescu și Eduard Șerbulescu.

„Perioada precompetițională cuprinde 7 săptămâni de pregătire și 7 meciuri de verificare. Deocamdată, partida cu Viitorul Șimian este sub semnul întrebării, însă oficialii Gilortului s-au înțeles cu cei de la Vulturii Fărcășești să dispute o partidă amicală. În momentul de față, programul partidelor de pregătire și locul de disputare a acestora sunt următoarele:

     - 3 februarie, Viitorul Dăești – Gilortul (Berbești);

     - 7 februarie, CSM Alexandria – Gilortul (Alexandria);

     - 10 februarie, Gilortul – Jiul Petroșani (Târgu Jiu);

     - 17 februarie, Vulturii Fărcășești – Gilortul (Rovinari/Târgu Jiu);

     - 20 februarie, Flacăra Horezu – Gilortul (Râmnicu Vâlcea);

     - 24 februarie, SCM Râmnicu Vâlcea – Gilortul (Râmnicu Vâlcea);

     - 2 martie, Universitatea Craiova 2 – Gilortul (Craiova)”, a anunțat oficial clubul Gilortul.

După 15 etape disputate, Gilortul ocupă locul 8 în seria 7 a Ligii 3, cu 19 puncte, la egalitate cu Jiul Petroșani și Voința Lupac, ocupantele locurilor 6 și 7, diferența făcând-o golaverajul. 

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: