Dănescu se judecă cu ACS Viitorul Târgu Jiu pentru salariile din 2023

Fost jucător la ACS Viitorul Târgu Jiu, Robert Dănescu a devenit liber de contract dar nu și-a recuperat banii de la fosta echipă. Acesta se judecă acum la Tribunalul Gorj pentru salariile care le avea de încasat în 2023.

Robert Dănescu a depus memoriu la Federația Română de Fotbal pentru a deveni jucător liber de contract încă din luna noiembrie a anului trecut dar nu a primit nici un ban de la fosta echipă. Acesta s-a adresat instanței de la Târgu Jiu pentru a putea să încaseze salariile restante deși avea și posibilitatea de a cere falimentul clubului aflat în insolvență, la fel ca alți numeroși jucători care au trecut anterior prin aceeași situație.

Procesul său a primit termen la Tribunalul Gorj în luna martie.

La finalul lunii noiembrie a anului trecut, Robert Dănescu era declarat liber de contract, în urma memoriului depus la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) din cadrul Federației Române de Fotbal.

Fundașul Dănescu a mai jucat pentru Pandurii Târgu Jiu, Campionii FC Argeș, Gilortul Târgu Cărbunești și ACSO Filiași. Conducerea de la ACS Viitorul a decis să nu-i mai achite salariile deoarece n-a acceptat rezilierea contractului. 

În aceeași situație s-a aflat și Sebastian Chelariu, jucător care, de asemenea, s-a adresat instanței gorjene pentru a-și recupera salariile restante. 

Vizualizări: 699

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: