Gilortul Târgu Cărbunești s-a reunit cu 21 de jucători

Gilortul Târgu Cărbunești s-a reunit luni pentru a începe pregătirea de iarnă. Primul antrenament desfășurat în 2024 de elevii lui Mario Găman și Boby Staicu a avut loc la Stadionul Cristinel Răducan.

La primul antrenament al anului, desfășurat  la zero grade au luat parte 21 de jucători, 19 fiind din lotul cu care s-a încheiat anul precedent și alți doi aflați în probe. 

„La startul pregătirilor părții a doua a sezonului au fost prezenți portarii Mihai Iuțalîm și Alexandru Oprița, respectiv jucătorii de câmp Alexandru Avrămescu, Fabian Bărănescu, Rareș Brujan, Bogdan Dănăricu, Robert Dănescu, Ionuț Gîlcescu, Marian Habet, Bogdan Lazăr, Florin Marica, Lucian Marina, Emil Nejoiu, Tudor Pătrășcoiu, Adelin Pîrcălabu, Constantin Roncea, Cătălin Roșu, Dragoș Săulescu și Ulrich Siewe, cărora li s-au alăturat cei doi tineri veniți în probe”, a anunțat Gilortul pe pagina oficială a clubului. 

Din lotul cu care s-au încheiat meciurile oficiale din 2023 au lipsit Leonard Gheorghe, Andrei Meliță, Sebastian Popescu și Eduard Șerbulescu.

Gorjenii din Liga 3 au mai anunțat că în această săptămână urmează să mai vină în probe trei juniori și un jucător străin, iar antrenorii trebuie să decidă în următoarele trei săptămâni pe cine vor miza în sezonul de primăvară deoarece fereastra de transferuri de iarna se încheie pe data de 12 februarie.

Vizualizări: 712

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: